Arsenal FC logo Arsenal FC

Venger oduševljen igrom svog mladog tima

arsenalfc | 13 Novembar, 2008 12:21

 

 

 

Nakon utakmice Arsen Venger je svakako bio oduševljen igrom svojih mladih igrača: "Uživao sam u svakom minutu meča, jer je ovo bio veliki test za tako mlad tim u kom je dosta igrača mlađih od 18 godina. Odgovorili smo na taj test neverovatnom kombinacijom želje, energije i kvaliteta. Bili smo na istom nivou od prvog do poslednjeg minuta i bili smo nemilosrdni prema Viganu. Bila je to neverovatna pobeda."

Venger je upitan da li postoji šansa da se isti tim suprodstavi Viganu u prvenstvenom meču u decembru: "Ne! Ali ovi momci iznenađuju svakoga zbog kombinacije karaktera, predanosti i staloženosti pod pritiskom. Uvek ostaju mirni i uvek igraju sjajan fudbal. Možda bi ovaj tim mogao igrati Premijer ligu, ali je teško reći, jer je pritisak i uopšte celo okruženje u tom takmičenju drugačije."

"Ovu grupu igrača držim na okupu da vidim koliko daleko mogu da odu. Gledam ih na treningu i dobri su, ali je totalno druga priča kada igraju protiv premijerligaške ekipe, to je drugačiji izazov. Sada znam da mogu i to i da mogu uspeti u tome. Zanimljivo je igrati četvrtfinale i zadržaću ih na okupu, ali vam uvek treba iskustvo. Ne zaboravite da su golman i dva defanzivca imala iskustvo i da su u nekom delovima meča odigrali veoma bitnu ulogu."

Komentari

Re: Venger oduševljen igrom svog mladog tima

arkas | 14/11/2008, 21:59

Fan sam Liverpula ali cenim sta je Venger napravio od Arsenala. Bice to dobar tim.

Re: Venger oduševljen igrom svog mladog tima

musicfestival | 15/11/2008, 03:47

ma klinci kidaju ;)

Re: Venger oduševljen igrom svog mladog tima

iniesta | 16/11/2008, 13:29

Imaju nabolje skaute,i drugi tim im je jaci od pola engleske...

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb