Arsenal FC logo Arsenal FC

Eduardo ponovo igra

arsenalfc | 18 Decembar, 2008 13:57

 

 

 

Nakon dugih 10 meseci oporavka od šokantne povrede zgloba leve noge, Eduardo da Silva se vratio na teren u meču rezervnih timova Arsenala i Portsmuta, odigravši prvih 45 minuta. Eduardo je odigrao veoma dobro i u nekoliko navrata imao priliku da savlada golmana gostujuće ekipe. On je na poluvremenu zamenjen, a razlog je lakše istegnuće zadnje lože, koja bi, prema njegovim rečima, trebala da bude u redu za dve nedelje.

Brazilac sa hrvatskim pasošem je svakako bio presrećan zbog povratka na teren: "Bilo je dobro. Osećam se odlično i vrlo sam srećan što sam odigrao prve minute nakon teške povrede. Nadam se da će sledeći put biti još bolje."

"Osetio sam bol u zadnjoj loži i zato sam napustio teren. Smatram da će mi za povratak trebati dve nedelje. Kako mi je bilo nakon povrede? Želeo sam se samo što pre skloniti, odleteti za Brazil i opustiti se u društvu porodice i prijatelja. Jednostavno, zaboraviti na sve."

"Sada trebam da nastavim puno da radim i vrlo brzo očekujem da ću biti onaj stari. Ako bude sve u redu sa zadnjom ložom, nadam se da ću uspeti da zaigram za prvi tim još ove godine. Kao što sam i rekao, za dve nedelje."

"Arsenalovim navijačima, kao i čitavom osoblju kluba, i stručnom i medicinskom, želim se posebno zahvaliti na podršci. Da ne zaboravim, takođe sam zahvalan i svima u Hrvatskoj koji su me podržavali."

 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb